Tuoteryhmät

 
 

Tuotehaku

 
 

Kirjaudu sisään

 

Toimitusehdot

Tutustu toimitusehtoihin huolellisesti ennen tilausta.

Lähetämme tavaraa postissa ja matkahuollossa joko ennakkolaskulla tai postiennakolla/jälkivaatimuksena. Huom. posti säilyttää lähetyksiä 2 täyttä kalenteriviikkoa. Mikäli pakettia ei noudeta sinä aikana, posti palauttaa sen lähettäjälle. Lunastamatta jääneistä lähetyksistä koituvat toimituskulut perimme asiakkaalta laskulla.

Täytä huolellisesti tilauslomakkeen kaikki tiedot (jos mahdollista).

Tuotteiden toimitusaika on keskimäärin 3-10 arkipäivää, varastosta ja toimituksista riippuen.

Paketin mukana tulee lähetyslista, joka toimii kuittina ja takuutodistuksena. Asiakkaan vastuulla on selvittää osien sopivuus omaan pyöräänsä. Tarkasta aina osien sopivuus nettikuvaston taulukoista.

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja myyntikuntoinen (tuotteen kunto todetaan palautuksen saavuttua). Käytettyä tuotetta ei voi palauttaa. Palautettavan tuotteen mukana on palautettava myös kaikki käyttöohjeet yms. Viritys- ja sähköosilla ei ole palautus eikä vaihto-oikeutta. Palautuksista on aina sovittava etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla. Vaihdon ja palautuksen kustannukset maksaa lähettäjä.

Takuu kattaa tuotteen materiaali- ja valmistusvirheet, kun tuote on normaalissa käytössä ja oikein asennettu (tuotteen kunto todetaan palautuksen saavuttua). Palautuksista on aina sovittava etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla. Vaihdon ja palautuksen kustannukset maksaa lähettäjä.

Pidätämme oikeuden nettikaupassa olevien hintojen ja tietojen muutoksiin. Nettikaupassa olevat kuvat ovat suuntaa antavia, ellei tarkemmin mainittu.

Hämäläinen Racing pidättää oikeuden muutoksiin.